Pensiune Brasov, ROMANIA

Pensiunea se afla la 5 min de centrul istoric,  in cartierul Racadau, la baza Tampei, oaspetii fiind incantati de plimbarile relaxante in padurile linistite de aici, de apropierea placuta de natura inconjuratoare. Atat sala de servit masa cat si terasa acoperita sunt primitoare, iar ambianta este unica. Prepararea hranei se face intr-o bucatarie moderna, dotata cu toate utilitatile necesare.

 

La parter sunt 5 camere, 3 bai, living, sala de mese si terasa. Una din camere are baie proprie, celelalte sunt cate 2 camere la 1 baie. Camerele sunt mobilate modern, LCD, papuci de casa, lenjerie alba gama Hotel Line, prosoapele la fel, WIFI gratuit, caldura constanta. Baile sunt dotate cu produse profesionale si curățenia se face zilnic. Living-ul asigura un cadru familiar si călduros  pentru a servi un pahar de vin in serile friguroase alături de cei dragi. Sala de mese are capacitate de 12 persoane, are mobilier modern si LCD. Clienti cazați la parter au acces la fierbator de apa, filtru de cafea, cuptor cu microunde, toaster, tacamuri, farfurii, pahare.

 

La etaj dispunem de 3 camere superioare si una matrimoniala spațioase, mobilate premium. LCD, WiFi gratuit, băile proprii sunt dotate cu uscător de par, săpunurile si gelurile de dus sunt puse la dispoziția clienților gratuit si curățenia se face zilnic. Living-ul / sala de mese este generoasa si dispune de 12 locuri.

 

   Parterul se poate inchiria integral, cu posibilitati de acces la gratar si bucatarie la suma de

750RON / noapte. Capacitate max. 12 pers. Reducere de 10% pentru inchirieri de minimum 5 nopți.

Prezentare Vila Casa Dealul Melcilor Brasov